Echt succesvolle implementaties van zaakgericht werken en zaaksystemen zijn op één hand te tellen, en ook de kwaliteit van publieke dienstverlening is met de inzet van zaaksystemen maar minimaal gestegen. Dit komt onder meer omdat de organisatorische impact van de implementatie van zaakgericht werken en het zaaksysteem wordt onderschat. Recent wetenschappelijk onderzoek van Publiekewaardecreatie.nl maakt duidelijk waar de knelpunten zitten en geeft een helder beeld van de mogelijke oplossingsrichtingen om de implementatie wel tot een succes te maken. Hoe kunnen zaakgericht werken en het zaaksysteem wel bijdragen om de kwaliteit van publieke dienstverlening en bedrijfsvoering te verbeteren zodat de publieke waarde wordt verhoogd?

“Succesvol implementeren van zaakgericht werken en het zaaksysteem, meerwaarde creëren met informatiestromen en succesfactoren van zaakgericht werken”

Tijdens dit seminar bespreekt publiekwaardecreatie.nl de uitkomsten van het onderzoek met u en geeft u praktische handvatten hoe het anders kan. Ook delen een aantal overheidsorganisaties en materiedeskundigen hun ervaringen, zodat de bevindingen gelijk gekoppeld en gereflecteerd kunnen worden aan of op de dagelijkse praktijk. Met als uiteindelijkdoel dat u de kwaliteit van uw dienstverlening en bedrijfsvoering kunt verbeteren en daarmee de publieke waarde van uw organisatie kunt laten toenemen.

Voor het volledige programma kunt onderstaande link gebruiken:

kennisseminar zaakgericht werken

[si-contact-form form=’13’]