0%

Interactief assessment jeugdzorg

Welkom bij het interactieve assessment voor de maatschappelijke waarde van de jeugdzorg!

Welkom bij het zelfassessment jeugdzorg. Dit assessment biedt ons de mogelijkheid om de huidige stand van zaken binnen onze gemeente/organisatie te evalueren met betrekking tot jeugdzorg. Door middel van gerichte vragen kunnen we inzicht krijgen in verschillende aspecten van ons jeugdzorgbeleid en -praktijken. Deze evaluatie stelt ons in staat om eventuele sterke punten te identificeren en gebieden te ontdekken waar verbetering nodig is. Uw deelname en eerlijke feedback zijn van onschatbare waarde om ons jeugdzorgsysteem te verbeteren en de beste zorg voor onze jeugd te waarborgen. Alvast bedankt voor uw betrokkenheid en medewerking.

 

  • Het assessment is 100% anoniem.

1 / 11

Binnen mijn gemeente / organisatie hebben we goed inzicht in de kosten van de jeugdzorg.

2 / 11

Ik ben tevreden over de integrale samenwerking binnen het domein jeugdzorg (gemeente - partners).

3 / 11

Binnen mijn gemeente  / organisatie vind ik de huidige wachttijden in de jeugdzorg acceptabel.

4 / 11

Mijn eigen kind / neef / nicht zou ik toevertrouwen aan de jeugdzorg binnen mijn gemeente / organisatie.

5 / 11

Binnen onze gemeente / organisatie staat het kind centraal binnen de jeugdzorg.

6 / 11

Stelling voor jeugzorg: De vergoedingen voor jeugdzorg zijn te laag.

7 / 11

Er heerst een goede werksfeer binnen mijn afdeling.

8 / 11

Er zitten teveel kinderen in de jeugdzorg.

9 / 11

De hervormingsagenda gaat ons helpen in de jeugdzorg.

10 / 11

Ik sta achter onze regiovisie jeugd(zorg).

11 / 11

Stelling voor gemeenten: De jeugdzorgkosten van mijn gemeente zijn te hoog.

Your score is

De gemiddelde score is 38%

0%

Vertelt ons alstublieft wat u van onze interactieve checklist vond.